måndag 19 september 2011

Den Engadget Show är lever i morgon, med Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon och mycket mer!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-engadget-show-is-live-tomorrow-with-jonathan-coulton-maker/:
Boy, har vi fått en fartfylld show för dig i morgon! Vissa kanske säger att det är lite för actionfylld, men inte vi, man. And yep, vi gör det live igen, eftersom det är bara hur vi rullar. Vi filmar i morgon kl 06:00 ET, och om du inte är lycklig / lokal nog att gå in på det roliga personligen i NYC kan du följa hemifrån på denna här sajten.

Vi kommer att få sällskap av musiker / Internet känsla Jonathan Coulton, som kommer att diskutera hans virala stiga till toppen av gitarr-playing YouTube massorna och behandla oss till en bekant låt eller två.

Vi kommer också att resa till Maker Faire i NYC för att ta en titt på robotar, racing sköldpaddsskal, brand andas järn drakar, och en hel del 3D-skrivare. Och Make: Live co-värdar Matt Richardson och Becky Stern kommer att ansluta oss live i studion för att diskutera några av sina favorit DIY-projekt.

Då kommer vi att betalas ett besök av skaparna av Keepon att diskutera ursprunget till deras söta lilla dans "bot. Tim kommer att ta en tur genom medelvärdet gatorna i New York på Grace En elektrisk cykel och Brian kommer att dyka med grodans Manhattan plats för att ta en titt på företagets senaste branschledande design.

Prenumerera på Visa:

[ iTunes ] Prenumerera på Show direkt i iTunes (M4V).
[ Zune ] Prenumerera på Show direkt i Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Lägg till Engadget Visa foder (M4V) till din RSS-aggregator och få den levererad automatiskt.

Den Engadget Show är lever i morgon, med Jonathan Coulton, Maker Faire, Keepon och mycket mer! ursprungligen visades på Engadget på måndag, 19 Sep 2011 15:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar