måndag 19 september 2011

Den Electree: slutligen till en bonsai träd som använder solenergi ladda din prylar

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/the-electree-finally-a-bonsai-tree-that-uses-solar-power-to-ch/:
Så du är tres grön chic med sol-laddning jacka , och att Ralph Lauren ryggsäcken håller dina prylar drar även utanför Marthas Vineyard. Men hur snygg solceller för ditt hem, kära miljövänliga estet? Vi lämnar ödmjukt de Electree, av franska designern Vivian Muller. Formad som en bonsai träd, varje av dess 27 lämnar en solpanel som hjälper ta ut en 13.500 mAh batteri. En dold USB-anslutning och A / C uttag kommer att mata dina prylar samtidigt som det minimerar störande kablar och vridbar grenar kan du anpassa utseendet. Mullers söker 400 före försäljning för att göra Electree verklighet: för morgonpigga, är priset € 269 (ca $ 370). Om detta låter som det slags saker du skulle sätta på din fönsterbrädet, tryck på länken Källa att börja med inköp.

Fortsätta läsa Electree: Slutligen, en bonsai träd som använder solenergi för att ladda dina prylar

Den Electree: Slutligen, en bonsai träd som använder solenergi för att ladda dina prylar visades ursprungligen på Engadget på måndag, 19 Sep 2011 09:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Vivien Muller , Ulule | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar