måndag 19 september 2011

Shogun Bros uppdateringar Chameleon X-1 mus / gamepad, slänger upp den för förbeställning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/shogun-bros-updates-chameleon-x-1-mouse-gamepad-tosses-it-up/:
Perfektion är en onekligen höga mål, men det är precis vad Shogun Bros strävar efter, med en nyligen meddelade uppdatering av sin Chameleon X-1 spelmus. Finns i tre olika färger, har företagets "Perfect version" av sin gamepad / mus en förbättrad gummerad beläggning för bättre grepp, en ny layout för fjärrstyrning och, kanske bäst av allt, längre batteritid. Annat än att det i stort sett samma apparat vi såg långt tillbaka i december, med en 5-stegs justerbar 1600dpi optisk sensor, en fullständig skiffer av 16 knappar och force feedback-stöd. Shogun Bros kommer inte att släppa denna fulländade perifera förrän den 1 oktober, men du kan förbeställa en nu på Amazon för $ 60. Hit upp källan länk för att köpa det, eller slice förbi paus för en mycket kortfattad pressrelease.

Fortsätt läsa Shogun Bros uppdateringar Chameleon X-1 mus / gamepad, slänger upp den för förbeställning

Shogun Bros uppdateringar Chameleon X-1 mus / gamepad, slänger upp den för förbeställa ursprungligen visades på Engadget på Mon, 19 Sep 2011 15:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Amazon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar