måndag 19 september 2011

HP: s 7-tums Styrplattans Gå ytor på en webbplats som inte säljer den

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/hps-7-inch-touchpad-go-surfaces-on-a-website-that-isnt-selling/:
Du är fortfarande inte någon närmare till att kunna köpa en, men HP: s mystiska 7-tums styrplattan har nu fått lite mindre mystisk. Efter att dyka upp på FCC under styrplattan Gå monikern i augusti har enheten visas nu upp för en del mindre än smickrande bilder på den kinesiska ZooPDA Forum - du kanske har hört talas om några andra komplikationer som hände under tiden. Som du kan se, förpackningar denna modell i samma 4:3 bildformat som standard styrplattan, liksom de flesta av samma internals - det anmärkningsvärda undantag för både fram-och bakåtvända kameror och vad som verkar vara ett NFC-chip (bekvämt som nämns i en spec lista tryckt på baksidan av enheten). Denna särskilda enhet har också en avtagbar baksida, som verkar för att ge tillgång till batteriet och SIM-kortplats, även om det är möjligt att det helt enkelt ett resultat av dess prototyp status.

HP: s 7-tums Styrplattans Gå ytor på en webbplats som inte säljer den ursprungligen visades på Engadget på Mon, 19 Sep 2011 00:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Detta är min nästa | källa ZooPDA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar