måndag 19 september 2011

Bionic ägare irriterad av högfrekventa gnäller, ljudkällan fortfarande ett mysterium

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/bionic-owners-peeved-by-high-pitched-whine-source-of-the-sound/:
Bionic Hörlursuttag
Rapporter har sipprade in för ett par dagar nu att Droid Bionic ägare hörde ett högt surrande gnälla när du spelar media tillbaka genom hörlurar. Tja, det verkar som det är säkert att säga att det är en allvarlig fråga. Motorola supportforum är fulla av berättelser om en piercing bakgrund ton och högljudd klick som ljud-eldar upp och stängs av. I själva verket kan du hitta inspelade exempel av ljud vid källan länken. Hittills är det oklart om problemet är hårdvara eller mjukvara relaterade, och Motorola har inte haft mycket att säga om det än. Vi är säkra på att de rör sig relativt snabbt för att lösa problemet dock, innan Verizon butiker är översvämmade med returneras telefoner.

[Tack till alla som skickade detta i]

Fortsätt läsa Bionic ägare irriterad av högfrekventa gnäller, ljudkällan fortfarande ett mysterium

Bionic ägare irriterad av högfrekventa gnäller, ljudkällan fortfarande ett mysterium publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 19 Sep 2011 17:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Motorola Ägare Forum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar