måndag 19 september 2011

Stabila utgåvan av Chrome 14 ute nu, tar några uppgraderingar för Lion användare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/stable-release-of-chrome-14-out-now-brings-a-few-upgrades-for-l/:
Den allra senaste programvaran godhet från Google har kommit med Chrome slår sitt 14e iteration (fest, någon?). Det man ger Mac OS X Lion användare något extra, med tillgång till overlay rullningslister i webbläsaren. Krom kan också kan också utvidga sig nu - tillgänglig med en kran i helskärmsläge knappen eller den mer konventionella Ctrl + Shift + F. Den nya webben ljud-API ger utvecklare möjlighet att lägga till snygga ljudeffekter och justeringar, är en öppen källkod Förutom medan Native Client, men detta har endast stöd för apps i Chromes webbutik, gör det C och C + +-kod som ska köras i webbläsaren. Google lägger till att det har varit det vanliga bug klart ut, med det hela gynnas av ett lite mer polish - måste hänga med de där irriterande web applikationer! Om du redan kör Chrome borde automatisk uppdatering har sparkat in och nya användare kan NAB nedladdningen från källan nedan. Om det är bra nog för Gaga ...

[Tack, Michael]

Stabila utgåvan av Chrome 14 ute nu, tar några uppgraderingar för Lion användare ursprungligen visades på Engadget på Mon, 19 Sep 2011 09:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Google Chrome Blog | källa Google | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar