måndag 19 september 2011

LG lanserar Optimus Q2 QWERTY-reglaget, planeras för koreanska lansering nästa vecka

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/19/lg-unveils-optimus-q2-qwerty-slider-slated-for-korean-launch-ne/:
LG: s flotta av Optimus telefoner fick något större igår, med offentliggörandet av Optimus Q2 - en uppföljning som LU2300 QWERTY-reglaget vi såg förra året. Drivs med en 1.2GHz Tegra 2-processor, det här kör kommande enheten på Android 2.3, har en rymlig, fyra tum, IPS-baserade LCD-skärm med 700 nits i ljusstyrka och har en fem-megapixel bakre kamera, tillsammans med en VGA på framsidan skytten. Den koreanska tillverkaren tillade att Q2 kommer att vara ungefär en tiondel av en tum tunnare och 0,35 gram lättare än sin 3,5-tums föregångare, och att den levereras med en bredare tangentbord. LG väntas lansera telefonen i Sydkorea nästa vecka, fast prissättning och planer för en mer omfattande utsläpp förblir ett mysterium. Chef förbi paus för fullt, översatt PR.

Fortsätt läsa LG presenterar Optimus Q2 QWERTY-reglaget, planeras för koreanska lanseras nästa vecka

LG lanserar Optimus Q2 QWERTY-reglaget, planeras för koreanska lansera nästa vecka publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 19 Sep 2011 03:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista , The Korea Herald | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar