måndag 19 september 2011

Sonys SMP-N200 spelaren inställd på att ta på Roku för $ 99, Apple TV nästa månad

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/18/sonys-smp-n200-player-set-to-take-on-roku-apple-tv-for-99-nex/:
Efterföljaren till Sonys undervärderade Netbox lanserades på IFA nyligen, och nu har företaget avslöjat prissättning för SMP-N200 i USA. Det kommer att finnas till försäljning för $ 99 i oktober, och uppdaterar den gamla lådan med stöd för 3D, live streaming innehåll och andra ospecificerade nya funktioner. Den ursprungliga presenterade dåvarande imponerande stöd för uppspelning av lokala media och streaming, men inte Blu-ray-mindre konstigt har det vad som krävs under 2011? Om den har ett UI uppdatering och tillgång till jämförbara källor tack vare Sonys nu strömlinjeformat Video Obegränsad / Music Unlimited media tillvägagångssätt då detta skulle kunna spela såväl som en one-two punch med en ansluten dator, telefon eller tablet . Vi ska ta reda på nästa månad, kolla in detaljerna efter pausen eller våra händer på bilder från CEDIA här .

Fortsätt läsa Sonys SMP-N200 spelaren inställd på att ta på Roku för $ 99, Apple TV nästa månad

Sonys SMP-N200 spelaren inställd på att ta på Roku, Apple TV för 99 USD nästa månad publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 18 Sep 2011 21:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar