fredag 9 september 2011

Bit.ly kvantifierar internet otålighet, gamla länkar får ingen kärlek

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/09/bit-ly-quantifies-internet-impatience-old-links-get-no-love/:
Åh internet, vi älskar din animerade GIF och ledsen Keanu hemsidor , men hur mycket uppmärksamhet är vi verkligen ge varje länk? Enligt en färsk studie från URL Shortener Bit.ly, är en standard länk klickade i genomsnitt tre timmar tills trafiken avtar med 50 procent, så småningom bleknar bort i glömska. Om vi pratar om en super god nyhet som en jordbävning slår östkusten, ja, var dess halveringstid ynka fem minuter. När webbadresser delas på sociala nätverk, de finns kvar runt 3,2 timmar på Facebook och 2,8 timmar på Twitter, men de på YouTube kvarstår mer än dubbelt så länge. Där finns länkar halveringstid 7,4 timmar - förmodligen eftersom det är hem till Phenom bomba memer som den som konstaterades efter pausen.

Fortsätt läsa Bit.ly kvantifierar internet otålighet, gamla länkar får ingen kärlek

Bit.ly kvantifierar internet otålighet, gamla länkar får ingen kärlek ursprungligen visades på Engadget fre, 9 Sep 2011 07:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink New York Times | källa Bitly blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar