fredag 9 september 2011

Fring lanserar Lekplatser för grupp videochatt med vänner eller randoms (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/09/fring-launches-playgrounds-for-group-video-chat-with-friends-or/:
Vi minns alla sparkar det i anonyma chattrum maskerade bakom säkerheten för ett smeknamn, men i dag Fring meddelat ett nytt sätt att samarbeta med randoms - denna gång med video. Lekplats kan användare starta egna videochatt eller ansluta till ett befintligt rum baserat på ämne, med vänner eller fullständiga främlingar. Vi har sett fyra-vägs video från App innan , men den nya funktionen tar det ett steg längre - i stil med att gå en Hangout i Google +, endast på en mobiltelefon. Även om det låter creepily Chatroulette-ish, det är gratis (till skillnad från Skypes gruppvideosamtal) och fungerar på iOS och Android - så gå vidare, ta en topp och se vad som faktiskt händer i "Voldemorts Dödsätare" kanal. Kolla in demo och fullt PR efter rasten.

Fortsätt läsa Fring lanserar Lekplatser för grupp videochatt med vänner eller randoms (video)

Fring lanserar Lekplatser för grupp videochatt med vänner eller randoms (video) ursprungligen visades på Engadget fre, 9 sep 2011 08:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Fring | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar