fredag 9 september 2011

Microsofts Cloud korthet avdunstar lämnar upp till 365 miljoner användare Utan tillgång i fyra timmar

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sZ44voOqDaY/:
internet-kill-switch

De första e-hit TechCrunch har tips linje vid 11:32. Andra följde snabbt säga samma sak: stora Microsofts molntjänster är nere världen över. Hotmail, SkyDrive och Microsofts nyligen lanserade Google Docs konkurrent , Office 365 var alla unaccessable. Användare som tog till Twitter och vårt tips linje att uttrycka sin vrede, men sedan ungefär fyra timmar efter att gå nu, var de tjänster som restaurerats med lite förklaring till deras driftstopp från Microsoft.

Officiell Microsoft bloggar och Twitter-konton var upptagna med att släcka den lilla PR flare ups, men dessa saker hända och det var lite talesmän kunde göra men säg användare att sitta tight. Servrar kan gå ner. Databaser kan torkas. Kraftledningar kan klippas.

Runt 3:00 EST morse tjänster började arbeta igen. Microsoft tillkännagav via en Windows Live-blogg att DNS-servrarna har restaurerats och de flesta kunderna bör se tjänsten återställd inom 30 minuter.


Företaget förklarade kortfattat på en annan blogg att avbrottet orsakades av södra Kalifornien strömavbrott, som om man tittar på driftstopp, matchar upp ganska bra. Emellertid var det inlägget senare drog och Microsoft har ännu inte bekräftat denna rapport. (Skärmdump artighet av ITnews AU )

Detta råkar vara den andra gången på mindre än en månad att Office 365 gick ner. Den sista strömavbrott varade 3 timmar och du uppmanas Microsoft för att erbjuda kunderna - du måste betala för Office 365 - 25% rabatt för sina problem. Inga ord på en rabatt här gången.

Så precis som i början av dagen under större delen av Europa, gick en stor del av Microsofts molntjänster offline och återställdes några timmar senare. Varje online-tjänsten ser driftstopp, men denna senaste hit på Microsofts tjänst är ytterligare ett bakslag i första hand för sitt ack så viktigt svar på Google Dokument. Uptime är avgörande för molntjänster och Microsoft som sen har inte precis visat den kan ge en pålitlig service. Här hoppas resten av året biljettpriser bättre för Office 365.


Företag: Microsoft
Webbplats: microsoft.com
Starta Datum: April 4, 1974

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar