fredag 9 september 2011

Vestel, omfattning föra Android spel till TV-apparater, med "all-you-can-eat" prenumerationstjänst

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/08/vestel-extent-bring-android-games-to-tvs-with-all-you-can-eat/:
Förra veckan Vestel var upptagen visar sin BitTorrent-certifierade TV , och nu bolagets samarbetar med omfattning att leverera Android spel till din boob tube - och det är att göra detta genom att spela av din förälskelse av en bottenlös buffé. Beskrivs som "världens första allt-du-kan-äta Android tv spel prenumerationstjänst," GameTanium låter användare av Vestel Smart Box set-top box för att få tillgång till en svit av TV-optimerade spel i hemma i sina vardagsrum, med sina Android-telefoner som registeransvariga. Vad mer kan tjänsten dem växla mellan sin dator, mobiltelefon, tablet eller TV utan att någonsin förlora sin plats i ett spel. Tjänsten kommer att debuterade vid veckans IBC , men om detta meddelande har lämnat dig sugen på mer, det finns alltid Golden Corral. Fullständig PR väntar på dig och din mage efter rasten.

Fortsätt läsa Vestel, omfattning föra Android spel till TV-apparater, med "all-you-can-eat" prenumerationstjänst

Vestel, omfattning föra Android spel till TV-apparater, med "all-you-can-eat" prenumerationstjänst ursprungligen visades på Engadget on Wed, 8 Sep 2011 20:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Omfattning | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar