fredag 9 september 2011

Sony ger nya medieströmning rutan och uppdaterade Google TV hårdvara till CEDIA

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/08/sony-brings-new-media-streaming-box-and-updated-google-tv-hardwa/:
Igår var den stora dagen för Sonys 4K-projektor (ännu inget exakt pris, men reps nämnde att det skulle vara sub $ 25k - vi vet att du har råd med det) och USA debut för sin läckra 3D-hjälm , men nu när CEDIA mässan är öppen vi slutade av sin monter och fick tag på ett par andra godsaker. I ett hörn har vi fått sin Google TV hårdvara , uppdaterad med en nära-release uppgradera till Honeycomb och visar upp några markerade program plockas av Google. Över i det andra har vi den nya SMP-N200 streamer. Kolla galleriet för några snaps av oss krafsande SMP-N200 (mindre än ett bröd låda, sätt större än en Roku 2) och efter pausen, en live-demonstration av Google TV köra Honeycomb - det är inte mycket, men anser att detta ett smakprov innan Google levererar marknaden och andra godsaker i slutet av denna månad.

Fortsätt läsa Sony ger nya medieströmning rutan och uppdaterade Google TV hårdvara till CEDIA

Sony ger nya medieströmning rutan och uppdaterade Google TV hårdvara till CEDIA ursprungligen visades på Engadget on Wed, 8 Sep 2011 21:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar