fredag 9 september 2011

Windows 8 kommer att leverera Hyper-V virtualisering teknik för alla, avancerade användare glädjas

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/08/windows-8-will-deliver-hyper-v-virtualization-tech-to-all-power/:
Hyper-V
Hör detta nördar? Windows 8 kommer att levereras med Hyper-V virtualisering programvara integrerad i operativsystemet. Hittills Hyper-V var begränsad till Microsofts serverprodukter, men nu konsumenter (oavsett om de bryr sig eller inte) kommer att kunna skjuta upp virtuella maskiner utan att behöva ladda ner VirtualBox eller någon annan VM-programsvit. Nu har den genomsnittliga personen förmodligen inte kommer att bry sig för mycket, men avancerade användare kommer att bli spännande. Och om virtualisering kan integreras sömlöst för att öka säkerheten (genom sandbox) och kompatibilitet med befintliga program (exempelvis via en medföljande XP-licens), kan det vara en stor välsignelse för vanliga användare - även om de inte inser att den finns där . För mer information om Hyper-V från Windows 8 enh, inklusive en fin demo video, kolla källan länken.

Windows 8 kommer att leverera Hyper-V virtualisering teknik för alla, avancerade användare glädjas ursprungligen visades på Engadget on Wed, 8 sep 2011 20:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Extreme Tech | källa Bygga Windows 8 | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar