fredag 9 september 2011

Samsung High Fidelity Position app ger Mango GPS-en rysk uppsving

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/08/samsung-high-fidelity-position-app-gives-mango-gps-a-russian-boo/:
Via telefonens GPS för att vägleda dig ner stadens gator kan ibland vara en skakande upplevelse, speciellt i signal hårt av (eller när det finns en mild bris). Lyckligtvis finns det en fin ny lösning - för vissa av er åtminstone. High Fidelity Position är en app specifikt för Samsung Mango telefoner som supercharges GPS-modulen med två uppgraderingar för att hjälpa positionering. Den första utnyttjar det inbyggda accelerometer och kompass för att hjälpa Windows 7-enheten orientera sig på överbelastade stadens gator. Andra är att det nu kommer att få tillgång GLONASS - Rysslands motsvarighet till GPS - precisera din plats till inom några meter. När den installeras, är det ca bara synlig i menyn, där du kommer att behöva aktivera det. Vi kan också förvänta sig att se mer av GLONASS i framtiden, eftersom Ryssland imponerande import skatt på cirka 25-procent på en enhet som är oförenligt med den sovjetiska standarden, och tillverkare kommer inte att vilja ta en träff av den storleken på en funktion som de kan använda. Samsung WP7.5 ägare som vill att varje ursäkt för att fira triumfer Gagarin, Sputnik och Laika kan hitta program tillgängligt vid källan länken nedan.

Samsung High Fidelity Position app ger Mango GPS-en rysk uppsving ursprungligen visades på Engadget on Wed, 8 sep 2011 21:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink wpcentral | källa Marketplace | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar