fredag 9 september 2011

Notifo Slip Into The Deadpool

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tRyyBvlmymA/:
notifo

Notifo, en YC-stödda företag vi en gång beskrev som en "enkel mobil meddelanden plattform för någonting", är slutare fönstren och rubriken för Deadpool.

Idén var enkel: Notifo skulle pipa i realtid meddelanden från var som helst - vare sig det Twitter eller Hacker News, eller Github, eller Facebook eller någon Growl-kompatibla programmet på datorn - till din mobila enhet, långt innan de flesta av dessa tjänster hade program som kunde hantera denna skyldighet själva. Senare på vägen fördubblades Notifo ner deras server funktionalitet genom att kasta i fria användare-till-användare chatta .

Tyvärr, produkten bara aldrig lyckats hitta en användarbas.

I en värld där nästan varje tjänst har kommit att få en app för sin egen, en tjänst som Notifo har blivit tyvärr lite överflödig. Samtidigt konkurrerande alternativ som Boxcar (på App sidan) och Urban Airship har (på förlaget / serversidan) fyllt i någon kvardröjande brister.

Notifo grundare Chad Etzel säger att han redan har gått vidare till ett annat jobb, medan medgrundare Paul Stamatiou flyttat in PicPlum ( vilket vi behandlas här ) för ett tag sedan. Notifo kommer att stanna funktionella tills servern pengar sinar - men från och med nu blir det ingen vidare utveckling ansträngning.


Företag: Notifo

Notifo är en mobil applikation och plattform som gör att någon webbplats eller tjänst för att enkelt skapa mobila meddelanden. Även om det är för närvarande endast en iPhone app, är planen ...

Läs mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar