fredag 9 september 2011

Vodafone Xone FoU-center öppnar sina dörrar i Silicon Valley, vill hjälpa nystartade växa

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/09/vodafone-xone-randd-center-opens-its-doors-in-silicon-valley-want/:
Verizons gör det , så varför inte Vodafone också? Just det, gott folk, har den stora röda telco från utlandet bestämde sig för att komma in i rytmen saker i Silicon Valley med sin nya Vodafone Xone FoU-centrum i Redwood City, Kalifornien. Till skillnad från VZW s Application Innovation Center bara några miles norr i San Francisco, är Xone fokuserat på att identifiera startups med potential och sätta sina idéer på snabbspår till proof-of-concept studier. För att göra detta ger centrum teknisk expertis, affärsrådgivning och tillgång till labb för att säkerställa att produkter är kompatibla med Vodafones globala 2G, HSPA och LTE-nät. Detta FoU-centrum också är i linje med Verizons anläggning i Massachusetts , så blivande entreprenörer ha tillgång till Stateside LTE infrastruktur också. Vi fick en chans att kolla in de nya företagsinkubator oss själva, så läs vidare för mer.

Gallery: Vodafone Xone

Fortsätt läsa Vodafone Xone FoU-center öppnar sina dörrar i Silicon Valley, vill hjälpa nystartade växa

Vodafone Xone FoU-center öppnar sina dörrar i Silicon Valley, vill hjälpa nystartade växa ursprungligen visades på Engadget fre, 9 september 2011 00:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Vodafone | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar