fredag 9 september 2011

Robopocalypse kommer snart till en teater nära dig, för att Spielberg kväva den i PG

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/08/robopocalypse-coming-soon-to-a-theater-near-you-spielberg-to-sm/:
Den Robopocalypse kommer - bara inte på det sätt du hade befarat . DreamWorks och Twentieth Century Fox har gått filmprocessen tvingar den att växa Daniel H. Wilsons fiktiva (för tillfället) litterära hänsyn till en framtida robot-helmed domedagen . Studiorna har kastat en kille som heter Steven Spielberg bakom kameran i denna filmiska varnande, och planerar att skrämma bejeezus ur oss alla när det premiär 3 jul 2013 - det är om vi gör det förbi Maya världens ände. Ingen gjutning nämndes i projektets tillkännagivande, så vi kommer att fortsätta att korsa tårna i hopp om en viss dagtid show soffan hoppare och filmstjärna som blev pilot inte delta i den storsäljande sprida rädsla.

Fortsätt läsa Robopocalypse kommer snart till en teater nära dig, för att Spielberg kväva den i PG

Robopocalypse kommer snart till en teater nära dig, för att Spielberg kväva den i PG ursprungligen visades på Engadget on Wed, 8 september 2011 20:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink io9 | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar