söndag 25 september 2011

ET-shirt från España ser efter ditt hjärta, sinnen sin säng seder (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/et-shirt-from-espana-looks-after-your-heart-minds-its-bedside-m/:
Spanien - land Pasión, Jamón Ibérico och flamenco kastar en elegant solución mot medicinska samfundet sätt . Forskare vid Universidad Carlos III de Madrid har skapat en intelligent ET-shirt (ser mer ut som ett linne till oss) för biologisk övervakning av sjukhuspatienter. Den bärbara, tvättbara Chaleco är inbäddad med elektroder som övervakar dess bärarens vitals, och en löstagbar termometer och accelerometer för insamling av temperatur och positionering data. En separat i-fickan GPS dongle är också användas för att lokalisera individerna "inom en två meters felmarginal", men laget planer på att införliva detta Localizer direkt i skjorta i framtiden iterationer. Testad vid Kardiologiska enhet Madrids sjukhus Universitario La Paz, det samarbetsprojekt LOBIN (Söka & biologisk övervakning med hjälp av trådlösa nätverk på sjukhus) Projektet prototypen kan bidra till att minska sluten vistelser, levererar SMS-varningar till off-site, kopplade medicinska personal. Inga ord om huruvida detta kommer att erbjudas i S, M, L eller XL, men hey, åtminstone att svart är bantning. ¿Hablas español? Pues, hoppa förbi paus för en video rundtur i figursydda enhet.

Fortsätt läsa ET-shirt från España ser efter ditt hjärta, sinnen sin säng seder (video)

ET-shirt från España ser efter ditt hjärta, sinnen sin säng seder (video) publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 24 Sep 2011 21:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Ecouterre | källa Universidad Carlos III de Madrid | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar