söndag 25 september 2011

Vi presenterar Direktionen Debriefing: behöver veta nyheter, destillerat

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KLLysba0cLQ/the-ars-technology-debriefing-the-best-way-to-get-the-weeks-top-news.ars:

Det finns bara så många timmar på en dag, och så många dagar i veckan. Hålla jämna steg med de viktigaste nyheterna i veckan kan vara svårt, och ingen vill komma till helgen känslan som de har ett oöverstigligt antal berättelser för att fånga upp. Vi vet att några av er är precis som oss: information om missbrukare, och du oroa dig hela tiden om att vara utanför systemet på vad som verkligen är viktigt.

Vi är glada att meddela den verkställande Debriefing nyhetsbrev, som möjliggjorts genom Citi Enkelhet ®. Direktionen Debriefing är enkel, men också kraftfull. Varje vecka redaktörerna på Wired och Ars Technica plocka veckans topp 10 berättelser. Vi gör då något som är inte så vanligt: ​​vi destillera dessa historier i sina rena nyheter väsen. Föreställ dig själv som en maktfaktor med ingen tid för nonsens. På bara några hundra ord varje vecka kommer Direktionen Briefing tala om exakt vad som är vad den veckan. Inga teasers för att läsa mer, ingen överdrift. Vårt mål är inget annat än att ge dig den översta nyheterna på kortast, mest koncisa formatet möjligt. För att starta kommer vi att ge dig de tio viktigaste berättelser av veckan som omfattas av Ars Technica och Bredband, sammanfattade ner till sitt behov av att få komponenter.

Medan du fortfarande är välkommen att läsa hela berättelser på nätet, är vår avsikt med detta mail för att ge dig massor av kunskap i ett litet paket. Det är lätt. Vi kommer inte spam på listan, och om du vill avsluta prenumerationen kommer vi inte att göra det svårt heller. Vad du får är ett mail i veckan, tillsammans med månatliga tillbakablickar: det bästa av Ars-och Wired, destillerat, direkt i din inkorg. Det finns helt enkelt inget mer effektivt sätt att fånga upp på veckans viktigaste nyheter.

Prenumerera på nyhetsbrevet:

Prenumerera

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar