söndag 25 september 2011

Om A Motorola Android Tab läckor och det är precis som resten spelar det egentligen?

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zayQXaa8280/:
motorola-xoom2-600x388

Så tydligen finns det en ny Xoom på gång. Stor överraskning, eller hur? Den gamla närmar sig åtta månaders födelsedag och tack vare den snabba Android åldrande, det handlar om ett relevant som en Handspring Visor på denna punkt. Men på fullt allvar, bryr sig någon längre? Jag ber att med tomrum snark eller sarkasm. Jag menar allvar: Finns det någon som bryr sig om Honeycomb tablets längre?

Honeycomb Skulle vara IOS mördaren. Det var tänkt att stand-up, utmana den mäktiga iOS och slutligen dräpa mästare genom befogenhet combo av multitasking och öppenhet. Men det hände inte främst för att konsumenter inte bryr sig om det nonsens. De vill ha program som Honeycomb har mycket få. Så här är Android tablets nu, sittande på återförsäljare "end-kepsar och hyllor, kurade ihop sig, dela värmen från en enda makt tegel bara hoppas att någon kommer att klura ut hur man låser upp sina skärmar.

Tillbaka till min fråga som inte är påverkad av någon skändlig bias. Det var nästan en självklarhet att Motorola skulle släppa en efterföljare till den ursprungliga Xoom. Den ursprungliga Xoom var den första Honeycomb tablet och det var tänkt att vara Android trogna s Joshua och rensa konsumenten landskap iPad rebeller. Företag Släpp inte en produkt, se vad som händer, och sedan börja utveckla nästa modell. Nej, karta de kursen och vad som läckt ut i dag är bara detaljer om nästa stopp på Motorolas Android resa.


Den specs ljudet fin : en 8,2-tums HD-IPS skärm, en icke namngiven 1,2 GHz processor, snabbare RAM, Netflix HD, 1080p cam, och en IR-sändare i fall du vill ha en massiv tv-fjärrkontroll. Per ThisIsMyNext, kommer allt detta i ett hölje som är 9 mm tjock. Det är 0.2mm tjockare än IPAD 2: s 8.8mm tjocklek i fall som är viktigt för dig. ( Hat tips till Droid-Life för bilderna )

Men specifikationer säljer inte tablets. De flesta konsumenter är ute efter en annorlunda upplevelse än vad de kan få på sin stationära eller bärbara. Utan att veta det, de är ute efter varaktiga nyhet. Visst, vill vissa konsumenter multitasking, en del vill ha en tweakable gränssnitt, kanske någon därute ens ha en tablet med sju homescreens och en app låda. Det är där Android tablets kommer in iPad dock fångar konsumenter med en något nytt paradigm i bärbara datorer och gör det med stil och klass.

Android tablet beslutsfattare kommer att stjäla sina egna intäkter genom att följa PC bärbara datorns gammal tradition att släppa nya produkter varje kvartal. Denna kommande Xoom modell kommer att stjäla försäljning från den ursprungliga Xoom samtidigt till synes erbjuda något annat än ett mindre hölje. Det kommer att ytterligare dela Android fanboys och ytterst späda överklagandet.

Lite är egentligen känt om detta nästa Xoom tablet. Det kan kanske följa den banbrytande anda som sin föregångare genom att starta som första Ice Cream Sandwich tablet, som skulle starta om iPad Hype Machine, men sannolikt skulle misslyckas igen. Vissa commenters kommer säkert gråta att det är för tidigt att förklara en produkt irrelevant eller FN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar