söndag 25 september 2011

PayPal Bearbetning nu $ 315 miljoner betalningar per dag

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtC5hyx6BuM/:
Send Money, Pay Online or Set Up a Merchant Account with PayPal

Wow. PayPal släppt några nya offentliga tal nyligen att visa betalningarna plattformen bearbetar ett mycket stort antal betalningar per dag. PayPal säger att det såg 3650 $ i total betalningsvolym under varje sekund under Q2 2011. Genom våra beräkningar innebär att PayPal är behandlingen ca $ 315.300.000 i betalningar per dag. I genomsnitt är de betalningar som plattform ser upp över 5 miljoner transaktioner per dag.

PayPal har otvetydigt varit kronjuvelen i föräldrarnas eBays familj av företag. Det senaste kvartalet, PayPal avgav sitt allra första miljarder dollar kvartalet intäkter. Totalt netto betalning volym (TPV) ökade 34% jämfört med samma period föregående år. Och PayPal är faktiskt avslutas på eBay marknadsplatser segment i form av intäkter (som till $ 1,6 miljarder i intäkter i Q2).

Ett annat område där PayPal växer snabbt är mobilt. Företaget sade tidigare i år som ser $ 10.000.000 i mobila transaktioner per ay, och förväntar sig mer än $ 3 miljarder mobila TPV i år, jämfört med $ 750 miljoner 2010.

För att sätta $ 315.000.000 nummer i perspektiv, snabbväxande start torget (vilket naturligtvis ger en i butik betalningar produkt) är att se $ 4.000.000 i betalningar per dag. PayPal vill också ta itu med i butiken betalningar samt och kommer att debutera flera detaljhandelskedjor partnerskap för denna teknik i år. Och Facebook är att generera en hel del volym för PayPal också. Det ska bli intressant att se vad som eBay och Facebook har upp ärmarna i ett par veckor.

PayPals Total ersättning volym under 2010 motsvarade närmare 18 procent av den globala e-handel. Med det sättet att de betalningar som plattformen växer, bör detta antal öka under 2011.


Företag: PayPal
Webbplats: paypal.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar