söndag 25 september 2011

(Grundare Berättelser) Eric Ries Anger Lean Startups: "Stoppa linan så att linjen aldrig stannar"

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jZqUkUpAoIk/:
Ries 5.mov

I del III av Chris Dixons grundare Berättelser intervju med Eric Ries , förklarar Lean Startup författarens hur Toyotas "lean manufacturing" produktion modell kan appliceras på nystartade.

Ries säger Dixon en av de fraser Toyota använder i produktionen är "stoppa linan så att linjen aldrig stannar." Det betyder "om du vill ha möjlighet att uthålligt ha hög produktivitet du måste sluta så fort du har en kvalitetsproblem och ta bort det eftersom kvalitetsproblem tornar upp sig och sammansatta ... så småningom kan du slipa hela din utvecklingsorganisation att stanna. "

Han tycker att Toyotas arbetsflöde kan användas för produktutveckling i vad han kallar "kontinuerlig användning." Angående begreppet till mjukvaruutveckling Ries säger team som tror att de sparar tid genom att släppa en gång i månaden, till exempel, faktiskt inte gör det. Efter varje utbyggnaden en oändlig tid går till spillo bekämpning av bränder och detta "tar bort från din förmåga att göra ett bra jobb på nästa version." Ries förespråkar en fixa det när dess bröt tillvägagångssätt.

Nedan frågar Dixon Ries om Lean Startup huvudmän kan ansöka om att riskkapital? Ries ger att det kunde vara fördelaktigt för investerare att göra mindre och mer konsekventa investeringar kontra färre, större ronder, men noterar problemet att detta synsätt är "vi för närvarande inte har några objektiva uppgifter om vem som gör framsteg och som inte är . "

Dixon påpekar att stora initiala rundor ger värde i den meningen att de ger en mental säkerhet filt så att grundarna kan fokusera på att bygga istället för att ständigt oroa fundraising.

Uppdelning skillnaden Ries tänker, "vi måste lista ut ett sätt att ge människor samma psykologiska känsla av komfort, men fortfarande har investerare och entreprenörer tillsammans ska kunna arbeta tillsammans med att skapa några incitament för att kunna svänga snabbare." Alla alltför ofta Ries säger grundarna bygga i månader bara för att inse det är för sent att byta växel.

Se hela episoden för att höra att ta reda på varför Ries tycker Mark Zuckerberg definierar vision. Var också noga med att titta på avsnitt I och

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar