söndag 25 september 2011

Fråga Engadget: mest kompatibla moderkort / komponenter för Ubuntu skrivbordet?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/24/ask-engadget-most-compatible-motherboard-components-for-ubunt/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svaren, här uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget förfrågan kommer till oss från Everest, som inte skeered att doppa tårna i Linux havet. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.

"Hey guys! Jag ska bygga en ny dator med Ubuntu Linux i åtanke, och undrade vad moderkort (helst från Intel eller ASUS, men alla välrenommerade varumärken kommer att göra) så folk skulle rekommendera med stor kompatibilitet för sånt WiFi direkt ur lådan? Förenlighet med den första eller andra generations Intel Core jag processorer skulle vara bra också. Tack! "

Alla som har sysslat med Linux vet smärtor av oförenlighet - det är priset vi betalar för att vara exakt vem vi vill vara - men om du har några problem utan rekommendationer, kommentarer är öppen!

Fråga Engadget:? Mest kompatibla moderkort / komponenter för Ubuntu Desktop ursprungligen visades på Engadget , lör, 24 Sep 2011 22:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar