söndag 25 september 2011

Motorolas Xoom 2 tablets par upp för ett porträtt, både på ca 9 mm tjock

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/25/motorolas-xoom-2-tablets-pair-up-for-a-portrait-both-at-around/:
Det finns inget som ett familjeporträtt, och Xoom 2 bröder har parat ihop sig för årets julkort skott - eller åtminstone för en anonym tipster senaste läcka. Dessa föreställde tablets ge oss en bättre titt på de bakåtvända knappar vi hörde om förra veckan, vilket verkar vara en strömbrytare och en volym rocker. Ju mindre syskon idrotten samma "Fleming" monikern vi såg i gårdagens bilder , samma 8,2-tums skärm storlek som tidigare rapporterats, och verkar vara ungefär lika tjock som ett 9.3mm iPhone 4. Kombinerat med detta är min nästa's intel verkar det som om båda tablets är av mycket likartade tjocklekar. Runt tillbaka? Några klistermärken, återigen framhäva de mindre tablet s kodnamn och utflykt LTE kompatibilitet.

Intressant, berättar vår professionella tippare oss att både skiffer dela Fleming kodnamn, tillsammans med Android 3,2 godhet och fem megapixel HD-kameror på baksidan, även om båda prototyperna är också "buggy som helvetet, med frekventa omstarter och krascher." Det kan betyda att vi fortfarande lite tid borta från att se den ursprungliga Xoom efterföljare, så för nu, kolla in vårt galleri nedan för att få en inblick själv.

Uppdatering: Vår tipster har bekräftat LTE för båda enheterna.

[Tack, Anonym]

Motorolas Xoom 2 tablets par upp för ett porträtt, både på ca 9 mm tjock ursprungligen visades på Engadget på Sun, 25 Sep 2011 16:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar