söndag 25 september 2011

Murata vill ta soffpotatisarna i handen och gör fjärrkontrollen twist

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/25/murata-wants-to-take-couch-potatoes-by-the-hand-and-do-the-remot/:
Vi har sett Murata s marknadsföring framtid och det innebär antingen Chubby Checker, eller att 90-talet Helen Hunt film. Den japanska elektronik tillverkarens kokat ihop en flexibel sensor-enhet som låter dig Twist and Shout böja dig fram till avlägsna tv kontroll. Dubbade Leaf Grip fjärrkontrollen gör prototypen gränssnittsdesign användning av en speciell pyroelektrisk effekt utan piezoelektriska film som översätter vrida in byta kanal, snabb vridning att byta videoingångar, bockning för volymkontroll och en snabb böjning för att driva in på / av . Företaget är också utrustade icke-klicker (som vi hädanefter kommer att referera till som "Twister") med en solcell, vilket ger möjlighet att ladda - från din man grottan? Veck i sin planering åt sidan, är exempel transporter beräknas levereras någon gång nästa vår. Men innan de rusar denna produkt ut på marknaden, kan vi föreslå införande av en idrotts-inducerad raseri-bevis-läge?

Murata vill ta soffpotatisarna i handen och gör fjärrkontrollen twist ursprungligen visades på Engadget på Sun, 25 Sep 2011 16:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Murata | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar