fredag 19 november 2010

Apple patent kan innebära framtida unibodies få vävda i kolfiber

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/apple-patent-may-mean-future-unibodies-get-woven-from-carbon-fib/:
Apple patent kan betyda next-gen unibodies få vävda i kolfiber
Fråga någon motorsport entusiast och de kommer berätta för er att det är bara något om hur en kolfiber väva ringar på solljus som gör att de vill täcka alla ytor för sina fordon med grejer. Det ser ut som Apple ingenjör Kevin M. Kenney har en liknande passion, ansöker om patent kallas helt enkelt "förstärkt enhet Housing" som beskriver ett sätt för olika vävar att backas upp av kol "ryggrad" för att ge större vridstyvhet - för att hålla dig från att sno den och sprickbildning en LCD. Det är svårt att förneka de bilder som bifogats ansökan ser väldigt mycket som en IPAD , men patentet texten är något mer omfattande:
Utföringsformer får hus valfritt antal elektroniska komponenter. Till exempel kan vissa utföringsformer användas för att bilda den yttre ytan av en mobiltelefon, en bärbar dator eller bärbar dator, en tablett datorenhet, en stationär dator, en tv, en stereo mottagare, eller praktiskt taget alla andra elektroniska enheter.
Även sporks och transportbehållare nämns! Vi har verkligen sett saker i några ganska intressanta platser i det förflutna, och nu kan inte vänta att se var den dyker upp härnäst.

Apple patent kan innebära framtida unibodies få vävda i kolfiber ursprungligen visades på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 08:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink AppleInsider | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar