fredag 19 november 2010

Sony Ericsson Frankrike VD säger Windows Phone 7 telefoner är inte troligt, inte heller är en tablett

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/sony-ericsson-france-ceo-says-windows-phone-7-handsets-arent-li/:
Fortfarande har dina förhoppningar upp om en Windows Phone 7 reglaget från Sony Ericsson? Då kanske du vill ringa tillbaka dessa förväntningar, åtminstone enligt Sony Ericsson Frankrike vd Pierre Perron. Han berättade nyligen franska tidningen Les Echos att medan Sony Ericsson har verkligen varit i samtal med Microsoft om Windows Phone 7, Företaget är inte troligt att fullfölja det eftersom det skulle "riskera att standardisera våra smartphones" och tillade att (fritt översatt) , "skulle vi vara tvungna att slåss bara på design och pris som vi vill undvika." Perron verkade också direkt avfärda tanken på en tablett från Sony Ericssson (oavsett om det Android eller annat), blankt hävdade att företaget inte vill vara den 24: e "tablett på marknaden. Naturligtvis kan det mycket väl vara en annan historia om några månader eller ett år ner på linjen, men det säkert låter inte som Sony Ericsson kommer att befinna dig särskilt långt från sin nuvarande strategi för tillfället.

Sony Ericsson Frankrike VD säger Windows Phone 7 telefoner är inte troligt, inte heller är en tablett som ursprungligen fanns på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 16:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Les Echos | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar