fredag 19 november 2010

webOS 2,0 kommer till "alla" Palm-enheter under de kommande månaderna

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/webos-2-0-coming-to-all-palm-devices-in-the-coming-months/:
Vi hoppas att han inte talade i tur här, men för vad det är värt, utvecklare förespråkar Josh Marinacci har Palm skrev scenen på webOS Developer Days idag i New York som webOS 2,0 kommer till "alla" Palm-enheter i "de kommande månaderna." Nu ska vi gå vidare och antar att han inte pratar om din Treo 650, din Palm III, eller din LifeDrive, men vi tar att det betyder att Pre, Pixi, Pre Plus och Pixi Plus ägare på alla lufttrafikföretag runt om i världen kan förvänta officiella uppgraderingar för sina telefoner - och hey, med tanke på hur lätt i en uppgradering av Pre 2 är (och det faktum att du inte kan få det på några av de äldre enheter "starta flygbolag), det är fantastiska nyheter. Följ paus för Marinacci fullständiga presentationen från händelsen.

Fortsätt läsa webOS 2,0 kommer till "alla" Palm-enheter under de kommande månaderna

webOS 2,0 kommer till "alla" Palm-enheter under de kommande månaderna ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 16:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PreCentral | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar