fredag 19 november 2010

Engadget's Holiday Gift Guide: Videokameror

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/engadgets-holiday-gift-guide-video-cameras/:
Välkommen till Engadget Holiday Gift Guide ! Laget är här väl medveten om hjärtskärande svårigheter av säsongsmässiga shoppingupplevelse, och vi vill hjälpa dig att sortera soporna och komma med skatter i år. Nedan är dagens uppsjö av hand curaterad hackor, och du kan gå tillbaka till Gift Guide navet för att se resten av produkten guider som de läggs under semesterperioden.
Bilder göra stora minnen för viktiga stunder, men en bild av ditt barn tar sina första steg eller skriva sitt första blogginlägg är inte riktigt lika meningsfullt som en full-motion video av händelsen i fråga. Det är därför en videobandspelare av något slag är ett måste, och medan din genomsnittliga kompakta kameran spelar in bättre bilder än någonsin, ibland behöver man något lite mer hängiven. Det är då man behöver en videokamera, och i år har vi även har ett gäng 3D-modeller att välja mellan. Vilka är rätt för dig och för din budget? Klicka på genom att ta reda på.

Fortsätt läsa Engadget's Holiday Gift Guide: Videokameror

Engadget's Holiday Gift Guide: Videokameror publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 13:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar