fredag 19 november 2010

Honda visar upp Fit EV koncept på LA Auto Show, hoppas vi kunna se den igen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/honda-shows-off-fit-ev-concept-at-la-auto-show-we-hope-to-see-i/:
Honda visar upp Fit EV koncept på LA Auto Show, hoppas vi kunna se den igen
Passformen är en väl betraktas bil här på Engadget HQ, modeller finna sin väg in i garage och parkeringsplatser i tre separata personal på, alla är nu säga saker som "Ooooh" och "glänsande" medan du tittar på vackra blåa modellen Honda tog med att visa upp på Los Angeles Auto Show. Det är bara ett koncept vid denna punkt, levererar den nuvarande standarden 100 miles räckvidd med förvaltningen av 90mph toppfart, mer eller mindre passande Nissan Leaf vi nyligen urvalet och inspirerande för oss alla att ringa vår elektriker för offerter på quick-laddare installationer. Tyvärr har vi gott om tid att spara ihop till dem, med Fit EV inte slå produktion fram till någon gång under 2012, och Honda inte ger några löften om USA: s tillgänglighet. Så som vi säger "Boo."

Honda visar upp Fit EV koncept på LA Auto Show, vi hoppas få se den igen ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 00:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Autoblog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar