fredag 19 november 2010

Fråga Engadget: bästa laptop som inte brinner ditt knä?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/ask-engadget-best-laptop-that-wont-burn-your-lap/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svar, här är uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget fråga kommer till oss från Stephen, som ärligt talat inte är intresserad lider av hälsofrågor på grund vansinnigt varmt bärbara datorer bakning hans kropp. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.
"Real Simple: den bästa bärbara datorn som inte du bränner? Att det som är att säga, som är den mest kraftfulla bärbara mainstream (14 - eller 15-tums) som körs sval när det är faktiskt gör något. Är jag kör en Dell Studio 1537 and both palmrests är varma även om alla jag gör är att skriva det här mailet och streaming Slacker med LCD-ljusstyrka på sin lägsta inställningen. Därför the WiFi-kort is matlagning och så uppenbarligen är hårddisken (även om processorn är only på 12 procent). Hjälp! "
Människan kan vi inte vänta med att se svaren till det här. Nej, allvarligt - vi är ganska säker på att alla i världen vill in på denna hemlighet. Var 14: - / 15-tums laptop som vi någonsin har använt här (Mac och PC, båda) har så småningom bli obehagligt varmt efter långvarig användning , och vi har personligen tillgrep hålla ett lager av kuddar runt bara för att gardera oss. Släpp världen till en bättre lösning där nere om du har en. Och med "en" menar vi "en bärbar modell."

Fråga Engadget: bärbar dator som kommer att bränna inte ditt knä? Bästa ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 23:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar