fredag 19 november 2010

Razer Nostromo gaming tangentbord undantränger Belkins N52TE Speedpad, det gör det stolt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/razer-nostromo-gaming-keypad-supplants-belkins-n52te-speedpad/:
Tror du att du har varit spel på datorn för en stund? Om du inte kan minnas livligt forsande över den här saken (och tiggde upp pennies från under soffan för att finansiera en), röra sig längs. Men om du fortfarande är stolt klubbägare av en vind-bundna Belkin Nostromo N52 kan du förbereda definitivt själv för en hälsosam dos av nostalgi här. Efter samutveckla Belkins N52TE Speedpad några år sedan, ser det ut som om Razer har nu helt tagit över gamepad som dagens införa Nostromo. Ja, bara Nostromo. Designen är verkligen en bekant ett och ståtar med en 16-knapp knappsats, en mjuk gummerad handleden pad, 16 fullt programmerbara knappar Hyperesponse spel och en åtta-vägs tummen pad. När det gäller förbättringar får du möjlighet att snabbt växla mellan åtta keymaps (från tre), och flexibiliteten att lagra upp till tjugo spel profiler (upp från den tidigare gränsen på tio). Den finns att beställa nu för $ 69,99 / 69,99 €, med ett beräknat leveransdatum för 29 november över hela världen. Du vet, i god tid till saker din egen strumpa.

Fortsätt läsa Razer Nostromo gaming tangentbord undantränger Belkins N52TE Speedpad, det gör det stolt

Razer Nostromo gaming tangentbord undantränger Belkins N52TE Speedpad, det gör det stolt ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 00:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Razer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar