fredag 19 november 2010

RIM: s Jim Balsillie säger "du inte behöver en app för webben," förkastar Apples appification av internet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/rims-jim-balsillie-says-you-dont-need-an-app-for-the-web-re/:
Det är ingen hemlighet att RIM exakt håller inte med Steve Jobs karakterisering av företagets framtidsutsikter, och Jim Balsillie har lite mer att säga om Apple vs RIM front, särskilt när det gäller apps. Det är svårt att föreställa sig RIM ikapp Apples 300.000 + apps, men Jim tror inte det är poängen: "Vi tror att du kan ta med mobilen till webben, men du behöver inte gå igenom någon form av kontroll punkt ett SDK, och det är kärnan i vårt budskap. " Uttalandet gjordes vid Web 2.0 Summit för ett par dagar sedan, och om ytterligare föranledde Jim gjort klart att han avvisar Apples "appification" av webben. RIM: s strategi är uppenbarligen rider på mycket bärbar Adobe AIR apps och Flash stöd i webbläsaren (ungefär som Microsofts Silverlight app strategi för Windows Phone 7), och vi ser fram emot att se hur väl det playbook spelar i playbook. Naturligtvis, "det finns inte en app för det, men vår webbläsare är fullt kapabel att utföra denna funktion" är inte riktigt så catchy ...

RIM: s Jim Balsillie säger "du inte behöver en app för webben," förkastar Apples appification av Internet som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 15:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink All Things D | källa eWeek | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar