fredag 19 november 2010

Marvell prototyper några bra Android tabletter, går vi hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/marvell-prototypes-a-few-good-android-tablets-we-go-hands-on/:
Det är en osäker tid att visa upp ny teknik vid denna punkt - inte kan göra det till butikerna i tid för semester, garanterat att få mer exponering om debuterade i januari Consumer Electronics Show . Inte för att Marvell bryr sig, eftersom dess expertis är halvledare - det stoff som OEM: s drömmar är made.The företaget var till hands vid Pepcom visar upp några referensdesign för HD-tabletter med Android 2.2: 10-tum, 1280 x 780 upplösning, och en armada 600 chip. Enligt uppgift kan den också ut till två externa bildskärmar, men allt vi fick se var en ansluten spegling vårt spel av arga fåglar. Tunn och lätt, om än lite tunn i sin prototyp form. Vi har blivit tillsagda referensutformningen har använts för en handfull produkter som ska visa upp på CES mässan. Också på sidan fanns ett par mer utbildning riktade skiffer med Armada 100 marker och pekar pris planeras i $ 100 rad ( Moby, OLPC, är det du ?). Kolla in vår praktiska bilder nedan!

Marvell prototyper några bra Android tabletter, går vi hands-on ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 00:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar