fredag 19 november 2010

Copia s "sociala läsning" plattform går live, överger hårdvara planer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/copias-social-reading-platform-goes-live-abandons-hardware-p/:
Vi kan vara upptagen återfyllnad vår inkwells inför CES 2011 , men låt oss inte glömma att en del av CES 2010 utställare fortfarande jobbar febrilt på att få sina innovationer på marknaden. Copia är ett sådant företag, även under tiden mellan dess januari debut och Idag är det var tvungen att överge sina planer på eget märke e-läsare och har helt övergått sig till en mjukvara som erbjuder - med apps tillgänglig för skrivbordet IPAD, Windows Phone 7 nu, och Android och andra enheter touch efter snart. Copia gör Facebook Connect inloggningar, vilket bör ge dig en träff på dess premiss - den syftar till att smälta en ebook butik i en levande och aktiv på nätet läsning community, med en litania av social och dela funktioner som gör det kanske mer lockande än något mer begränsad social kompetens som erbjuds från den nuvarande ledarna ebook marknaden. Oanmälda OEM-partners har engagerats för att leverera Copia plattform för kommande e-läsutrustning, även om det hela sjunker eller simmar kommer att helt upp till dig som användare. Se en video demo av vad Copia handlar om efter rasten.

Fortsätt läsa Copia s "sociala läsning" plattform går live, överger hårdvara planer

Copia s "sociala läsning" plattform går live, överger hårdvara planer ursprungligen visades på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 04:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bredband | källa Copia | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar