fredag 19 november 2010

Panasonic Lumix GF2 granskad: mindre, enklare, och otvivelaktigt bättre än GF1

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/panasonic-lumix-gf2-reviewed-smaller-simpler-and-arguably-bet/:
Panasonic Lumix GF2 granskad: mindre, enklare, och otvivelaktigt bättre än GF1
Panasonic DMC-GF1 visat sig vara en välsmakande go-mellan, fylla luckan mellan high-end kompakt och DSLR . Den GF2 kommer snart, och enligt Photography Blog, snarare det tider i lite närmare den kompakta sidan av saken tack vare ett nytt användargränssnitt som diken många knappar och rattar till förmån för pekskärmsmenyer. Detta kommer att driva vissa användare galen, men i slutändan uppvärderas funktioner här fortfarande göra detta till ett värdigt val över GF1, inklusive videoinspelning på 1080i60 och en ny kropp som är en femtedel mindre och sju procent lättare än tidigare trots att de fortfarande innehåller en pop- blixt, 12,1 megapixel sensor och bildkvalitet som är ungefär lika bra som du kommer att få ut av en tävlande denna storlek.

Panasonic Lumix GF2 granskad: mindre, enklare, och otvivelaktigt bättre än GF1 ursprungligen visades på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 10:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Fotografering Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar