fredag 19 november 2010

Cox går in trådlösa marknaden med "Otroligt Fair" kontrakt, och erbjuder första USA quadruple play

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/cox-enters-wireless-market-with-unbelievably-fair-contracts-ri/:
Vi har hört om Cox's avsikt att göra ett plask i den trådlösa utrymme för en bra lång stund , men idag kabelbolaget äntligen har gjorts att flytta tjänsteman. Satsningen kommer att börja med tre marknader - Hampton Roads, VA, Omaha, NE, och Orange County, Kalifornien - och kommer de viktiga sakerna som säljer inkluderar Pengarna minuter, vilket ger dig pengar tillbaka för nedlagda minuter och gratis varningar användning för att hjälpa dig att undvika gnarly översatsning avgifter. Bloomberg rapporterar att tjänsten kommer att tillhandahållas med hjälp Sprints 3G etern för nu, med Cox bygga ut sitt eget nät för framtiden. Tie-ins med företagets övriga tjänster omfattar DVR-kontrollerande programvara kommande förinstallerat på telefoner, tillsammans med en gratis uppgradering (till exempel gratis premiumkanal som HBO) om du redan använder någon av Cox fast telefon, internet eller tjänster kabel. Vi kan inte säga att låter som en dålig affär, och telefonen urval omfattar HTC Desire på $ 70 på en två-års kontrakt. Hoppa över avbrottet för full PR.

Fortsätt läsa Cox träder trådlösa marknaden med "Otroligt Fair" kontrakt, och erbjuder första USA quadruple play

Cox går in trådlösa marknaden med "Otroligt Fair" kontrakt, och erbjuder första USA quadruple play ursprungligen visades på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 07:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Cox Trådlös | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar