fredag 19 november 2010

Philadelphia Eagles kommer självförsörjande på stadion energi från 2011, 30 procent av den förnybara

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/philadelphia-eagles-going-self-sufficient-on-stadium-energy-from/:
Låt oss hoppa förbi krypa-värdig "Förklaring om energioberoende" slogan och titta på vad de Eagles egentligen gör med sina pro sportevenemang. Den franchise som klär sig i grönt midnatt siktar på att snygga upp sin eko-gröna meriter med ett nytt partnerskap med SolarBlue som ger alla Eagles "stadion energibehovet för de kommande 20 åren, varefter punkt laget kommer att vara gratis att återförsälja överskott el tillbaka till elnätet. 15 procent av den totala produktionen med genereras med turbiner spiral vind uppfördes runt överkanten av Lincoln Financial Field, kommer ytterligare 15 komma från 2.500 solpaneler som ska installeras i närheten av arenan, och resten kommer att erhållas från en biodiesel / naturgas anläggningen. Så det är inte alla förnybara, men ett trevligt steg i rätt riktning, ändå.

Philadelphia Eagles kommer självförsörjande på stadion energi från 2011, procent av det förnybara 30 ursprungligen visades på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 08:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Philadelphia Eagles | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar