fredag 19 november 2010

Splashtop Remote Desktop ger Windows PC åtkomst till din iPhone, IPAD och iPod touch

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/19/splashtop-remote-desktop-brings-windows-pc-access-to-your-iphone/:
Visst - du har ett smörgåsbord av virtuell maskin klienter ute för iDevice i ditt liv, men du har inte haft den här. Fram till i dag, naturligtvis. Splashtop (fd DeviceVM ) har just släppt lös sin Remote Desktop app för iPhone, iPod touch och IPAD, vilket gör att tratten Windows PC-innehåll på sin handdator. Fångsten är självklar - du behöver en WiFi-anslutning för att göra magin, även om vi antar att du inte ens skulle vilja att föreställa sig hur trög processen skulle vara över 3G. Företaget hävdar att denna app kommer att låta användare "titta på film, lyssna på musik, eller tillgång till några andra Windows-filer och program, inklusive fullständig webbläsare med Flash," och du kommer att ha en WiFi-ansluten Win7, Vista eller WinXP maskin i närheten att utnyttja. Vi har en känsla av detta kommer inte att fungera så bra som annonseras (sorry, det är bara den typ av tunnel / emulering), men de är villiga att ta steget kan hjälpa till App Store som vi talar.

Fortsätt läsa Splashtop Remote Desktop ger Windows PC åtkomst till din iPhone, IPAD och iPod touch

Filed under:

Splashtop Remote Desktop ger Windows PC åtkomst till din iPhone, IPAD och iPod touch som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 19 Nov 2010 06:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Splashtop Remote | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar