tisdag 18 januari 2011

99 $ koncept NoteSlate tablett gör elektroniskt bläck i färg, men bara en åt gången

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/99-concept-noteslate-tablet-does-electronic-ink-in-color-but-o/:
99 $ koncept NoteSlate tablett gör elektroniskt bläck i färg, men bara en åt gången
E-läsare skulle behöva lite färg i sina liv - och få en lite billigare skulle inte skada heller. Den NoteSlate har färg, men inte säkert inte alla färger. Det är en beröringsbara skiffer med en 13-tums, 750 x 1080 display som sägs vara "eInk" - som kanske eller kanske inte betyder " E Ink , "företaget bakom displayer som används i Kindle , Sony Reader och andra . När det är som produceras, förmodligen i juni, kommer du att kunna välja från de traditionella vit bakgrund och svart förgrund eller gå med en svart bakgrund med vita. Andra färger, bland annat gröna, blå eller röd text, eller en "4 färg Edition" som gör allt på en gång, beror ibland på vägen. Tabletten fungerar med touch eller penna, kommer att erbjuda 180 timmars batteritid, och ska vara helt öppen källkod, med den ursprungliga versionen av programvaran stöder enkel ritning, lagring av anteckningar och MP3-uppspelning. Version 1.5 kommer att lägga PDF och text visning, medan version 2.0 kommer att gunga OCR handstilsigenkänning. Den bästa nyheten? Det sägs att bara $ 99, men säkert den flerfärgade utgåva kommer att kosta mer. Just nu existerar bara som gör men med en release bara månader bort och ett bestämt attraktivt pris, vi är nyfiken. Skeptisk, men nyfiken.

Gallery: NoteSlate

99 $ koncept NoteSlate tablett gör elektroniskt bläck i färg, men bara en åt gången som ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 10:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Zive Dator | källa NoteSlate | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar