tisdag 18 januari 2011

Lenovos kinesiska eBox konsol lider dröjsmål, här är hur dess kamera-baserade spel kan spela (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/lenovos-chinese-ebox-console-suffers-delay-heres-how-its-came/:
Vi hade nästan glömt Lenovos Eedoo spinoff och dess Kina-bundna spelkonsol , ser hur den har underlåtit att uppfylla en planerad November 2010 avslöjandet, men IDG News rapporterar att rörelsestyrda eBox har inte halkat Lenovos sinne - det är bara varit trycks ytterligare till 2011. Hur långt? Om vi skulle gissa, skulle vi säga Q2 2011, och på videon ovan redogörs varför. Till synes av en slump, vi var precis skickat denna inspelning av ett spel som heter Flyimal, byggd på Unity Engine som ett samarbete mellan 3D tillgång bolag Mixamo och 3D teckenspråksavläsning företag Omek Interactive, och - få detta - körs på "den första [ console] som ska göras av de kinesiska för den kinesiska marknaden och på grund av för uppskjutning av Q2 i år. " Vi kan inte komma på många spelsystem som passar den beskrivningen, att vara ärlig. Det finns inte mycket att titta på här, men vi föreställer PrimeSense och konkurrenter kommer att perusing video snart, notera att maskinen fångar exakt 14 poäng på användarens kropp för dess erkännande algoritmer gest ... och undrar om det finns en tredje dimension till någon av den rörelsen. Läs Unity, Mixamo och Omek uttalande efter rasten.

Fortsätt läsa Lenovos kinesiska eBox konsol lider dröjsmål, här är hur dess kamera-baserade spel kan spela (video)

Lenovos kinesiska eBox konsol lider dröjsmål, här är hur dess kamera-baserade spel kan spela (video) som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 13:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IDG News (PC World) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar