tisdag 18 januari 2011

Lenovo inrätta en specialenhet för tabletter och smartphones

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/lenovo-setting-up-a-specialist-unit-for-tablets-and-smartphones/:
Hur långt har vi kommit. Det var bara ett par år sedan att Lenovo skulle stänga ett avtal att sälja sin mobiltelefonverksamhet, men en snabb återfå i slutet av 2009 och några av de senaste tunga flirt med tabletten formfaktor har lett till skapandet av en helt ny enhet i företagets hierarki, tillägnad en för utvecklingen av smartphones, tabletter, tv och andra Internetanslutna enheter. Leds av Liu juni och arbetar utanför Peking, truppen av formgivare och tekniker kommer att inriktas på att utnyttja de "enorma tillväxtpotentialen i mobilt internet." Cloud computing kommer att bli ett viktigt inslag i Lenovos planer framåt, vilket gör att dess mål för framtiden rätt i linje med nästan alla andras . Ändå är det bra att se en av de stora aktörerna stationära datorer att diversifiera sin portfölj med god aptit.

Lenovo inrätta en specialenhet för tabletter och smartphones publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 08:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AFP (PhysOrg) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar