tisdag 18 januari 2011

Exklusivt: HP / Palm webOS tabletter - bilder, planer och mer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/exclusive-hp-palms-webos-tablets-pictures-plans-and-mor/:

Åh, hej. En betrodd tipsaren precis skickat i dessa interna gör av HP / Palms "Topaz" webOS tablett , som är en av två tabletter håller på att utvecklas i Sunnyvale. Det stämmer, två tabletter: den 9-tums Topaz och en 7-tums modell codnamed Opal - en lineupen som passar fint in i Palms "Något stort, något litet, något bortom" tagline för sin kommande 9 februari händelse . Om man tittar på göra, vi ser ingen knapp design vi hade tidigare hört talas om (vi antar att gesten området roterar med display), en på framsidan kamera, en mikro-USB-port på botten, och vad verkar vara en Vizio Tablet-stil tre högtalare arrangemang för stereoljud i både liggande och stående läge - det är två högtalare på vänster sida och en tredje till höger. (Det är bara en gissning, dock.) Vi skulle även notera tillbaka verkar vara ett glansigt material, som kan utesluta en jätte prövosten för laddning - Touchstone ryggar hittills har varit soft-touch, men allt kan förändras, antar vi .

Vi berättade att enheterna kommer att börja komma fram till Palm högkvarter i juni som produktion ramper i Facebook för att lanseras senare i år - en tidslinje backas upp av en intern marknadsföring bilden vi fick som listar WiFi-bara, AT & T 3G, och Verizon LTE versioner av Opal anländer i september 2011, och på AT & T LTE i juli 2012. Bilden indikerar också Opal kommer att ha en särskild e-läsning fokus, vilket är begripligt för en 7-tums enhet, och det finns ett omnämnande av "förstklassigt ljud", som fint förstärker våra högtalare hypotes. Tyvärr har vi inte ett ord på specifikationer eller prissättning än, men dessa saker hade bättre vara packning några allvarliga värme för billiga om Palm är verkligen planerar att vänta till september för att lansera dem - de kommer att gå head-to- huvudet med Xoom , den playbook , och förmodligen den IPAD 2 . Vi är fortfarande gräva efter mer, så håll utkik - saker kommer att få galen som leder fram till 9 februari .

Exklusivt: HP / Palm webOS tabletter - bilder, planer, och mer som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 13:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar