tisdag 18 januari 2011

Vit iPhone 4 varv påstått upp i Best Buy's inventariesystem, lansera 27 februari?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/white-iphone-4-purportedly-turns-up-in-best-buys-inventory-syst/:
Det har varit på gång länge, men det börjar se ut som saker bara kan vara på väg att kanske, eventuellt radas upp för vita iPhone 4. Vi såg några inventering skott från Vodafone Tyskland oss igår, och nu Mac Rykten har dykt upp en bild på det egna som tycks visa både 16GB och 32GB versioner av telefonen i Best Buy inventering system i USA. Vad mer, dessa listor även visa en specifik i lager datum februari 27th och, för vad det är värt, modell nummer matchar de som först dök upp i Best Buy's system när det ursprungligen var med pre-order för svåra att tillverkning telefon. Naturligtvis fortfarande att vi inte kommer att vara helt nöjda förrän vi börjar se verkliga askar med vit iPhones i dem, men här är hoppas vi inte behöver vänta alltför mycket längre för att det ska ske - Apple ännu inte har flyttats fram att " våren 2011 "-datum, trots allt.

[Tack, Micah]

Vit iPhone 4 påstått dyker upp i Best Buy's inventariesystem, lansera 27 februari? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 16:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mac Rumors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar