tisdag 18 januari 2011

Kongregate Arcade träffar Android, GameStop knuffande gratis flash spel direkt till din smartphone

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/kongregate-arcade-hits-android-gamestop-shoving-free-flash-game/:
Kongregate Arcade träffar Android, GameStop knuffande gratis flash spel direkt till din smartphone GameStop kanske tror att människor fortfarande gillar lådor , men det är inte hindrade företaget från att dyka in i den digitala distributionen rike. Det köpte upp Flash hovleverantör Kongregate spel förra sommaren och nu när Anty förvärv bara tappade en stor ägg på Android med lanseringen av Kongregate Arcade. Det är i grunden ett separat mobilt App Store från Android Market , men med några viktiga skillnader. Största är att dessa spel, numrering över 300, är alla gratis och alla Flash-baserade. Detta sägs att "lösa problemet spelet upptäckt" av poppar ut på marknaden, men säkerligen inte kommer att göra mycket för att lösa inkomster problem för enh arbetar med högkvalitativa mobila spel. Naturligtvis att få alla spel du måste fortfarande hitta denna app, men den finns där. Just nu. Vi kollade.

Fortsätt läsa Kongregate Arcade träffar Android, GameStop knuffande gratis flash spel direkt till din smartphone

Kongregate Arcade träffar Android, GameStop knuffande gratis flash spel direkt till din smartphone ursprungligen visades på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 11:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq , Elektroniska pengar | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar