tisdag 18 januari 2011

Sonos berättar sina framgångar, rätter på framtida planer men inte Android stöd

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/sonos-recounts-its-successes-dishes-on-future-plans-but-not-and/:
Sonos berättar sina framgångar, rätter på framtida planer men inte Android stöd
Mitt i jämmer och elände i den ekonomiska ... vad det är vi är fast i just nu, det är trevligt att titta på en framgångssaga. Sonos är en sådan berättelse och GigaOM har tagit sig tid att profilera uppkomling, som startade 2002 och har gått på för att producera en serie av high-end dockningsstationer , nätverksbaserade musikspelare och en IOS styrenhet app som knyter ihop allt. Tyvärr har användare av icke-Apple-enheter lämnats ute i kylan och även Sonos säljchef Tom Cullen skulle inte säga när andra versioner är på väg, sa han åtminstone säga "Vi kan se en handfull andra potentiella plattformar, och vi vill se vilken som har den största koncentrationen av musikälskare. " Vi säger varför välja en? Massor av musikälskare finns på dem alla.

Flyttar tillbaka till hårdvara, visade Cullen att en människas musik till stor del rör sig med dem dessa dagar, och så är företaget som vill flytta in i bilen och personliga ljud områden, vilket vi kunde se några Sonos-märkta hörlurar och enheter huvudet i en inte alltför avlägsen framtid. Detta kan vara ett komplement till vad som såg att vara en potentiell flytta in i riktigt hemmabio. Dessa är trånga utrymmen jämfört med en värld av trådlöst ljud som bolaget för närvarande spelar, men en annan kvalitet alternativ är absolut inte en dålig sak.

Sonos berättar sina framgångar, rätter på framtida planer men inte Android stöd som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 10:13:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa GigaOM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar