tisdag 18 januari 2011

RIM: playbook är en "stor fristående tablett," inte "beroende av en BlackBerry"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/17/rim-playbook-is-a-great-standalone-tablet-not-reliant-on-a/:
Vi är säkra på RIM ändå skulle föredra att du äger båda en BlackBerry smartphone och en playbook , men det verkar som det nu händer något sätt att lösa de eventuella missuppfattningen att du faktiskt behöver en BlackBerry för tabletten att vara till någon nytta. Att tala med Forbes, Senior Product Manager Ryan Bidan insisterade RIM att "på egen hand, är detta ett bra fristående tablett," och att "detta inte är en enhet som är beroende av en BlackBerry." Som Forbes konstaterar dock är det sant att playbook måste knytas till en BlackBerry för de flesta PIM funktioner som kontakter och kalender förvaltning, men Bidan säger de funktioner kommer till playbook separat "som plattform utvecklas" - han visste inte får mycket mer specifik än så, tyvärr.

RIM: playbook är en "stor fristående tablett," inte "beroende av en BlackBerry" som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 17 Jan 2011 18:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BGR | källa Forbes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar