tisdag 18 januari 2011

Verizon dödar officiellt utanför New varannan uppgradering rabatt program

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/verizon-officially-kills-off-new-every-two-upgrade-discount-prog/:
Det finns redan gott om bevis för under de senaste två veckorna att kalla detta ett lås, men bara låta oss gå vidare och stänga ögla på denna: Verizons officiella FAQ listan har uppdaterats för att ange att dess nytt varje Två uppgradering rabatt programmet är toast. I korthet innebär det att nya linjer i Verizon tjänsten inte är berättigade till en rabatt utrustning - som används för att köra mellan $ 30 och $ 100 - efter era två-års kontrakt är upp, och folk som är för närvarande inskrivna i ett NE2 -berättigade planen kommer endast att kunna lösa in rabatten en gång till innan de tas ut av det. Flytten slags sammanfaller med Verizons beslut ett par månader tillbaka att stöta smartphone ETF att en suck-inducerande 350 SEK och det verkar vara en del av en större industri trend mot att göra telefonerna wincingly dyra att ersätta. Tappa inte att Droid X , folks!

Verizon dödar officiellt utanför New varannan uppgradering rabatt programmet ursprungligen visades på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 14:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Verizon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar