tisdag 18 januari 2011

Moneual DSPC sätter en bildskärm på datorn fallet välkomnar dina widgets

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/moneual-dspc-puts-a-monitor-on-your-computer-case-welcomes-your/:
Moneual DSPC sätter en bildskärm på datorn fallet välkomnar dina widgets
CES är en stor plats, långt större än din första lägenhet, så förhoppningsvis kommer du förlåta oss för att missa Moneual Lab DSPC på mässgolvet. Som står för Dual Screen PC, ett fall ståta med en avgjort lång skärm som skulle kunna ge ett användbart skrivbord förlängning trots att prenumerera på någon bildförhållanden hittills kända av människan. Tyvärr inga specifikationer tillhandahölls för upplösning eller storlek, men vi kunde se att kasta din bildredigerare verktygslåda där borta, kanske ett chattfönster, eller bara ladda upp det med widgets som i denna bild. Men med en förväntad kostnad på $ 1,500, vi tro att du istället kan köpa en riktigt stor sekund övervaka - och ett nytt skrivbord för att uttrycka det på.

Moneual DSPC sätter en bildskärm på datorn fallet välkomnar dina widgets som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 06:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Oh Gizmo! | källa CES Innovations honorees | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar